olajszag

csak ha szét is szedted a mecsóidat

AMTS 2019 kedvencek első eresztés

2019. március 22. 20:17 - Dombóvári Mihály

Jöjjön aminek jönnie kell, egy szép adag VW-Audi elsőre, minthogy ez a legnépesebb csoport az AMTS-en. És Passat tulajként elfogult is vagyok.

Igazi nézelődőként jártam be az AMTS 2019 pavilonjait, és kissé önző módon elsősorban azokat az autókat fotóztam le, amelyek valamivel megfogtak. A megjelenésükkel, a decorral, a technikával, vagy mert szeretem azt a típust. Például a nyolcévi BMW E30 birtoklás is nyomott hagyott, azokhoz is rögtön odafutok. Vagy a Passat B5,5, a legtöbbet lekaptam. Bár elsőre belépve a pavilonokba odakapja az ember a szemét, de 10 perc után már immunis a roti+airride kombókra, mert most az tűnik a belépőnek a tuningvölgybe - hogy is szokott menni az FB-n? Kezdőszett? De nem akarok sokat rizsázni, igazán a benzinre beindulóknak most is azt mondom, érdemes körbenézni a hétvégén, mert biztos találni rokonlelket, és itt az a jó, hogy könnyebben megy a beszélgetés, mindenki nyitottabb, ha normálisan lépnek oda hozzá. Menjetek hát, merítkezzetek meg az autózás vidámabb oldalán!

Jöjjenek a VW-Audik!

 

 Még van három galéria, menj rá a továbbra!

Kicsit szétszedtem a képgalériákat ne legyen túl sok átpörgetni. Még mindig VW-Audi támában nyomulunk, a többiek külön bejegyzésekben fognak jönni, úgy mint bajorok, meg japók, meg többiek. Lőttem pár új autós képet is, meg veteránost, de azokat ismeritek a reklámokból és az utcáról, az öregek meg többségében tavaly is kint voltak. Tehát második VW-Audi adag.

 

És még mindig van a VW-Audi csomagból.

 

 

 

És még mindig maradt, hiába nagyon sok kint a VW-csoportos, így is leválasztottam a Seatokat és Skodákat

 

 

Fent van már a második adag is, ezen a linken!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://olajszag.blog.hu/api/trackback/id/tr1314709527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bigpond 2019.03.24. 01:24:03

Tudom, hogy soknak tetszik, de nekem az ültletett autók bénák.
A mücsöcsök meg rondák. A tetkók szintén.

rooklin 2019.03.24. 10:35:12

Szépek a képek és faszák a járgányok, de a vízjel méretét igazán növelhetted volna még, és betolhattad volna a képek közepére. Ha már lúd...
süti beállítások módosítása